Sopiiko Hobos-duo Sinun juhliisi?

Hobos-duo esiintyy Helsingistä käsin n. 250km säteellä tilaisuuksissa aina häistä firmajuhliin ja syntymäpäivistä valmistujaisiin – kaikkea saa ehdottaa! Konfirmaatiojuhlat? Onnistuu! Yrityksen pikkujoulut? We got it. Duo on yhtä lailla elementissään intiimeissä kotijuhlissa kuin isolle salille esiintyessään. Monipuolinen ohjelmisto sekä laaja kokemus takaavat juuri sopivan esiintymisen jokaiseen tilanteeseen. Lisäksi isoimpiin juhliin meidät voi tilata myös nelihenkisenä bändinä – Hobos-bändinä!

Esiintyjinä Tenho ja Olli yhdessä ovat helposti lähestyttäviä – todellakin osa juhlaa, ja samaan aikaan vahvoja esiintyjiä ja kokeneita ammattilaisia. Hobos-duossa molempien esiintyjien persoonat pääsevät esille ja heidän tyylinsä ja vahvuutensa täydentävät toisiaan. Soittamisen ilo on vahvasti läsnä jokaisessa hetkessä.

Koe Hobos-duo itse ja tilaa meidät esiintymään juhliisi!

Tenho Olavi

Tenho Olavi on alun perin Saarijärveltä, Kaustisen musiikkilukion kautta Helsinkiin musiikkia opiskelemaan/keikkailemaan päätynyt trubaduuri/laulaja-lauluntekijä sekä tuttu TV:stä The Voice of Finlandin 6. kaudelta, 2017. Tenho on keikkaillut viimeisen 10 vuoden ajan sekä bändikokoonpanojen kanssa että duona ja trubaduurina, ja hänelle on matkan varrella kehittynyt omintakeinen, erottuva tyylinsä sekä kyky tulkita kappaleita syvällisesti ja karismaattisen lauluäänensä sävyttämänä.

Olli Rinne on blues-vaikutteinen kitaristi, monipuolinen muusikko sekä pop-rock -henkinen korkeaääninen laulaja. Olli on kasvanut musiikkiin lapsesta asti, ja kun musiikkiharrastus syveni omistautuneeksi intohimoksi, hän päätyi opiskelemaan musiikkia Helsinkiin Sibelius-Akatemiaan ja Metropolialle. Hän on toiminut viimeisen kymmenen vuoden ajan aktiivisena freelance-muusikkona sekä lisäksi näytellyt Ylen Uusi Päivä TV-sarjassa. Hänen ominaiseen esiintymistyyliinsä kuuluu intohimoinen heittäytyminen, improvisoiminen, tunnelman luominen ja vahva läsnäolo.